Wednesday, June 24, 2015

Grapefrugt vs overvægt




Hvis du som så mange andre arbejder på den slanke talje, bør du kaste dit blik på grapefrugten, der kan hjælpe på insulinfølsomhed, forbedre glukosetal og reducere det mest almindelige fedt i blodet.

Grapefrugtens hemmelighed hedder fytokemikalier, der bl.a. har kræfthæmmende effekt, antioxidativ virkning, forbedrer immunforsvaret og har antiinflammatorisk funktion, regulerer cellevækst og forebygger knogleskærhed - just to name a few. 

Du har muligvis allerede hørt om grapefrugtkuren, der har været meget populær i Hollywood de seneste år. Kuren er enormt effektiv, og benyttes bl.a. af diætister, der skal hjælpe hjertepatienter til hurtigt vægttab.
Personligt går jeg ikke ind for kure, da den kedelige tendens er, at langt de fleste lynhurtigt tager det tabte på igen. Derimod går jeg ind for overskuelige forbedringer i kost og motion, der også vil kunne fungere på lang sigt, og her vil et supplement af grapefrugtjuice være et glimrende boozt til forbrændingen og den generelle sundhed.


OBS. tager du receptpligtig medicin bør du læse indlægssedlen grundigt inden du kaster dig ud i det hele store grapeeventyr, da grapefrugten er blevet påvist at påvirke flere lægemidler.

No comments:

Post a Comment