Thursday, July 30, 2015

DIY ansigtsscrub


Her er en meget simpel, men meget lækker DIY ansigtsscrub. 

Du skal bruge:
  • En halv citron
  • En spsk. honning
Fremgangsmåde:
  1. Hæld honningen på citronen.
  2. "Skrub" ansigtet med citronen.
  3. Lad masken sidde et par minutter.
  4. Rens af med rent køligt vand.



Tuesday, July 28, 2015

DIY mod rynker!



Bland 3-4 dråber limejuice med 2 spsk. tomatjuice. Fordel blandingen med en vatrondel i ansigtet og lad det sidde i 10-15 minutter. Rens herefter ansigtet med køligt vand.

Monday, July 27, 2015

Make-up fjerner lavet fra køkkenet


Hele ideen med denne hjemmeside er at samle alle de gode råd indenfor sundhed og skønhed. Og med de gode råd mener jeg de naturlige. Hvad bedre end at vide din hud ikke bliver udsat for nogen som helst former for kemi. Med alle de skønheds produkter vi benytter os af hver eneste dag løber det hurtigt op. Men her er altså råd for hvordan du kan gøre det MINDST lige så godt selv, oftest langt billigere og 100% sundere. Og typisk skal der ikke så meget til. Se bare på makeup fjerner. Du hapser bare olivenolien, blander den op med vand og vupti, et rent og sundt ansigt, der ikke har været udsat for nogen former for toxiner. Halleluja for DIY-opskrifter!

Thursday, July 16, 2015

Pleje til tørre og sprukne hæle



Hvis din fusser trænger til en kærlig overhaling, så er her et par virkelig gode løsninger, der hurtigt får rettet op på problemerne:
  • Giv dine fødder et dejligt varmt fodbad. Den hemmelige ingrediens hertil er salt, citronsaft og rosenvand, som du tilfører badet. Nyd det varme vand i ca. 20 min. og fjern derefter de døde hudceller med en fodfil. Slut af med en god fugtighedscreme.
  • Lav igen et varmt fodbad, men denne gang tilfører du en halv kop honning til vandet. Lad fødderne sidde i i 15-20 min. og skrub efterfølgende den tørre hud af med en fodfil. Slut igen af med en god fed creme.
  • Smør dine fødder og spukne hæle ind i olivenolie. Det er ikke meget der virker så godt på overbelastede hæle som olivenolie. Gentag ofte.

Sunday, July 12, 2015

Opstammer for øjnene



Du behøver ikke smide flere tusinde kroner efter de dyreste cremer på markedet for få strammet området op omkring dine øjne. Det kan gøres langt billigere, og naturligt, derhjemme.

Du skal bruge:

  • 1 kop grøn te
  • 1 spsk. shea butter
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 spsk. sød mandelolie
  • 1 tsk. bivoks
  • 3 dråber tea tree olie
  • 3 dråber gulerodsolie
  • 3 dråber lavendelolie

Skal gør du:
  1. Bryg den grønne te og lad den afkøle.
  2. Bland kokosolie, bivoks og shea butter sammen i en skål.
  3. Kom skålen i mikroovnen i 30 sekunder eller indtil det hele er smeltet. 
  4. Tilføj mandel- og lavenderolie og bland det hele godt sammen. 
  5. Tilføj ca. en halv kop af den grønne te og mix det hele rigtig godt sammen indtil du opnår en fast cremet konsistens. Det kan måske være nødvendigt at tage håndmixeren i brug. 
  6. Kom cremen i en lufttæt beholder og brug den hver dag, gerne morgen og aften, de næste 14 dage. Efter de 14 dage må cremen smides ud og så er det hele møllen om igen :)

Thursday, July 9, 2015

Hjælp dit hår til at vokse hurtigere med naturlige olier


Her er 4 olier, der udretter mirakler for dit hår og får det til at vokse hurtigere. Og så er de tilmed helt naturlige. Se hvilken der kunne være noget for dig..




Argan olie er rig på essentielle fedtsyrer, antioxidanter og vitamin E. Den trænger helt ned i hårsækkene og holder dit hår blødt, tilfører glans og styrker skadet hår.





Ricinusolie er rig på omega-6 fedtsyrer og vitamin E. Olien styrker dine hårstrå og forhindrer dem i at knække samt hjælper på tør og irriteret hovedbund. 




Kokosolie er rig på vitamin E, vitamin K, fedtsyrer, protein og jern. Olien bekæmper skæl og tør hovedbund, giver skinnende blødt hår og forebygger knækkede hårstrå.




Olienolie er rig på omega-3 fedtsyrer og Vitamin E. Olien gør håret silkeblødt og tilfører glans, plejer dine spaltede spidser og genopretter hårets vitalitet.


Tuesday, July 7, 2015

Undgå luft i maven





Der er MANGE grunde til vi danner gas i tarmene og sidder tilbage med en stor rund oppustet ballonmave. Det vil vi særligt gerne undgå nu bikinisæsonen er over os. Senere på ugen vil jeg give gode eksempler på mad- og drikkevarer, der kan hjælpe maven til at blive flad igen, men indtil vil jeg kort belyse den mest almindelige grund til maven spiler sig ud.
Det er nemlig ikke kun for meget sukker og for lidt motion, der efterlader dig med din oppustede mave. Hovedårsagen kan måske findes i måden du spiser på. Og så er det jo ret simpelt at gøre noget ved problemet.
Når vi spiser, og særligt når vi spiser hurtigt, sluger vi luft. Og sluger vi for meget bliver maven udspilet og vi får ondt i maven. Det samme gælder hvis du synker maden med for meget væske.
Spis derfor maden langsommere, undgå for meget væske samtidig og sørg for at trygge den grundigt. Det er simpelt og det virker. 



Thursday, July 2, 2015

Kom appelsinhud til livs...



... med denne fantastiske scrub!

Ingredienser:

  • 1/4 kop kaffegrums
  • 2 spsk. kokos- eller mandelolie 
  • ½ spsk. brun farin
  • 3 tsk. havsalt
Sådan gør du:
Bland kaffe grums, brun farin og havsalt sammen. Tilføj olien og bland det hele godt sammen. Når du er i bad masseres blandingen grundigt ind i huden i cirkulære og dybe bevægelser. Vask af med varmt vand, tør huden og fugt den med en nærende lotion. 

Tadaa! Du skulle begynde at kunne se de første resultater efter kun 2 uger, hvis du gentager behandlingen blot én gang om ugen